Over Jaron

Dromen_in_de_verte_m

Ik ben Jaron Reisman. Met mijn vrouw Sharon en dochters Lilach en Bracha vorm ik een gelukkig gezin. In 1982 ben ik geboren in Groningen. Na 3 jaar leven in Israel, groeide ik vanaf mijn vierde jaar op in Friesland. Langzaam maar zeker groeide ons gezin uit met 3 jongere broers. De ogenschijnlijk rustige periode van mijn 4e tot 14e veranderde abrupt tijdens een crisis die in mijn gezin ontstond.
Dit werd voor mij het beginpunt in een zoektocht naar houvast en mijn eigen basis: wie ben ik en wat wil ik in mijn leven doen. Het heeft er ook toe geleid dat ik het persoonlijke proces wat plaatsvindt in de adolescentieperiode, begin van een professionele carriere en in ondernemerschap zeer bewust heb meegemaakt. Dit komt ook doordat ik gedurende de gehele periode vanaf mijn 17e verschillende therapien, persoonlijke ontwikkelingstrainingen en opleidingen in coaching en opstellingen volgde.

Essentieel op mijn CV is de combinatie van bedrijfskundige -en ondernemersachtergrond en de opleiding en ervaring in het persoonsgerichte werk. Na 6 jaar in zeer jonge bedrijven als ondernemer gewerkt te hebben, heb ik in september 2012 afscheid genomen van “hoe ik het voorheen deed” en de kans gegrepen dat ik op een draaipunt in mijn professionele carriere en ondernemerschap zit. Ik heb uitgebreide ervaring opgedaan met alternatief onderwijs, alternatieve manieren om zakelijk vorm te geven, community-ontwikkeling en begeleiding van teambuilding/groepsprocessen.

Ik ben betrokken bij verschillende bedrijven, projecten en initiatieven.
- Reisman Opstellingen:
- Phenomenall:
- Vrijplaats X: Als vennoot ben ik betrokken bij dit jonge sociale, circulaire bouwbedrijf. Hierin werken we samen met de klant/communities. Zie "de website ":http://www.vrijplaatsx.nl voor meer info.
- MijnStadstuin / Future Food Foundation

Voor meer informatie verwijs ik graag naar mijn Linkedin-profiel.